فروش منزلی که شش ماه از موعد اجاره آن باقی مانده است به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۰ #105650

سلام من و همسرم شش ماه پیش خانه ای اجاره کردیم و قراردادی که کد رهگیری داشت بسته شد،الان موجر میخاد خونه رو بفروشه و ازما خاسته که افراد غریبه بعنوان خریدار وارد منزل شوند ولی بخاطر مسایل امنیتی من و همسرم ناراضی هستیم،موجر ادعا می‌کنه که بعداز فروش خانه اجاره ما بقوت خود باقی میماند،،ولی ما نمی‌خواهیم بازدید بدهیم،،،،توی سایتی خواندم که نوشته بود اگر ممانعت کنید موجر می‌تونه اجازه قانونی برای ورود به خونه بگیره،ایا این درسته؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به صورت توافقی میباشد و در صورتیکه رضایت در خصوص ورود افراد ندهید ایشان نمیتوانند اجازه بگیرند.