چگونه میتوانم از قید پرداخت مهریه خلاص شوم و زنم را طلاق دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #10560960

با عرض سلام و تقدیم احترام
من و زنم یکسال است که ازدواج نموده ایم. حدود یکسال پیش از طرف محل کار خانومم شکایتی مبنی بر خیانت در امانت مطرح شده بود که خانواده خانومم این موضوع را تا بعد از انجام عقد و ازدواج از من پنهان نمودند. حالا خانومم به خاطر خیانت در امانت به ۸ ماه زندان محکوم شده است و در زندان به سر میبرد.
چگونه میتوانم از قید پرداخت مهریه خلاصی یابم و زنم را طلاق دهم؟
سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خلاصی ازپرداخت مهریه نیست . مگر زن مهریه خودرا ببخشد

چگونه میتوانم از قید پرداخت مهریه خلاصی یابم و زنم را طلاق دهم؟
هیچ راهی ندارد و شما علی ای حال باید مهریه را بدهید مگر ایشان رضایت دهد

هرچند باشرایط موجود می توانید در خواست ازدواج مجدد بدهید
موفق باشید

با سلام.
حبس ۸ ماه همسر شما دلیلی بر طلاق نیست. هرچند شما میتوانید کلیه حق و حقوق همسر خود را(اعم از مهریه/نفقه/و..)را چه یکجا و چه اقساطی پرداخت نمایید و از وی جدا شوید و بذل یا بخشش هر کدام از این حق و حقوق بستگی به همسرتان دارد.. والا نمیتوانید بدون تعیین تکلیف حق و حقوق همسرتان تقاضای طلاق بکنید.
موفق باشید

شما در هر صورت میبایستی مهریه ایشان را پرداخت کنید چون مهریه دین مالی میباشد و بر عهده شماست