ایا امکان ابطال هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۳۱ #10560946

با سلام پدر من خانه ای رو با برای ساخت مشارکت کرده و طرف مقابل از بی سوادی ایشان سو استفاده کرده و با وکالت کاری وکالت فروش گرفته که ما بعد از ۸ ماه فهمیدیم ایا امکان ابطال هست و یا برای شکایت چه کاری باید بکنیم در ضمن سازنده در ابتدای کار و بر خلاف قرار داد ۳ دانگ از خونه رو به نام خود کرده بود که با فهمیدن ما در همان زمان یک وکالت بلاعزل از ایشان گرفتیم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا می بایست وکالتنامه بررسی گردد

شرایط بطلان محقق نیست.

بااحترام
در صورتی که تخلفی انجام داده باشد و به صلاح پدر عمل نکرده باشد تخلف از اختیارات وکالت ابطال را بخواهید

با سلام
بستگی به متن قرارداد وکالت دارد

اظهارنظر نیاز به بررسی وکالت‌نامه دارد.

با سلام بستگی به مفاد و متن وکالت نامه تون داره

درود
وکالتنامه را به رویت یک متخصص برسانید.