عدم پرداخت پول رهن و اجاره پیش پرداخت شده به مستاجر پس از فسخ قرارداد!!!

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۶۹۱ #1055

بنده مبلغ 7م بصورت نقد جهت رهن و دو فقره چک جهت اجاره یکسال برای5 و 7 ماه بعد در هنگام امضای قرارداد پرداخت نموده ام. پس از یک ماه بعلت عدم واگذاری مکان و امروز و فردا کردن های متعدد تقاضای فسخ قرارداد نمودم که موجر 7م را بصورت چکی برای برای یک ماه بعد صادر نموده! که الان پس از 40 روز نه چک پاس شده و نه هنوز دو فقره چک که بابت اجاره داده بوده ام رو پس نداده اند! باید چه کاری انجام دهم باتوجه به اینکه انجا یک مکان زیرنظر اداره تعاون و کار می باشد!؟ و مسئول آنجا اعلام میدارد که جلساتی با هیات مدیره دارند و ... هر روز امروز و فردا می کند!!!

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بامراجعه باشعب بانک عدم پرداخت بگیرید

با درود چک را کارسازی نمایید

بادرودوسلام به برگشت چک اقدام نمایید.

شما باید چک صادره را برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت آن را بگیرید و بعد از لحاظ حقوقی و کیفری وصول مبلغ آن را از دادگاه درخواست نمایید

شما باید چک را برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت آن را بگیرید سپس از لحاظ حقوقی و کیفری وصول مبلغ آن را از دادگاه درخواست نمایید

سلام شما اقدام ب برگشت چک کنید

باسلام

شما باید چک صادره را برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت آن را بگیرید و بعد از لحاظ حقوقی و کیفری وصول مبلغ آن را از دادگاه درخواست نمایید و در مورد عدم انجام تعهد نسبت به تحویل ملک و قرارداد آن استرداد لاشه چک را تقاضا کنید

موفق باشید