برای تغییر کد ملی و گرفتن وام ازدواج چه اقدامی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳,۵۵۶ #105380

با سلام وخسته نباشید خدمت شما من خواستم برای وام ازدواج ثبت نام کنم ولی چون خانوم یکبار ازدواج کرده وطلاق گرفته در سامانه ثبت نام کدملی همسر قبلیش میاد لطفا راهنمایی کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم ؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کد ملی قابل تغییر نمی باشد

سلام همسر شما قبلا وام دریافت نموده ودر سیستم بانک مرکزی سوابق وام گیرنده میباشد

وام ازدواج فقط یکبار داده می شود

درود
به همسر شما اگر یک بار وام را دریافت کرده باشند، دیگر تعلق نمی گیرد.

اگریک باروام ازدواج دریافت کرده باشد ودرسیستم ثبت شده باشدبرای باردوم به ایشان وام تعلق نمی گیرد،وکدملی قابل تغییرنمی باشد.

یا درود..
بنظر می رسد که همسر شما قبلا از امتیاز وام ازدواج استفاده نموده اند و امکان استفاده مجدد برای ایشام میسر نمی باشد..
موفق باشید..

با سلام
فقط یکبار هر کدملی می تواند وام ازدواج بگیرد و در شرایط شما فقط به شما تعلق میگیرد
کدملی قابل تغییر نیست