ادعا میکنند که مشکل حواس پرتی و آلزایمر داشته و اشتباهی این سندا رو به نام این سه بچه ی خود انتقال داده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۳ #10533838

سلام و عرض خسته نباشید یک آقای پیر ۸۳ ساله در سال ۹۸ یک سند زمین و چند تا خونه رو که مال خودش بود به نام سه تا بچه ی خود که هنوز به سن قانونی ۱۸ سال نرسیدند در دفتر ثبت اسناد رسمی زد و در این سندا مبلݝی تعیین کرده که انگار این سندا رو به این سه بچه ی خود فروخته است و خلاصه اینکه این سندا در سیستم و قوه قضاییه و دفتر ثبت اسناد رسمی ثبت شده است
این آقا امسال فوت کردند و چند تا بچه ی بزرگ تر دارند که اومدند و ادعا میکنند که این آقای مرحوم مشکل حواس پرتی و آلزایمر داشته و اشتباهی این سندا رو به نام این سه بچه ی خود انتقال داده و الان هم هر کاری میکنند که این ادعای خودشونو ثابت کنند ولی این آقای مرحوم دارای مدارک پزشکی است و چند بار هم در بیمارستان بستری بوده است و پزشکان سلاپت هوشیاری وی را تایید کرده اند و دو سال قبل که میخواست سندا رو انتقال بده یه ماه قبلش عکس ام آر آی از مغز خود گرفته است که آن هم توسط پزشک تایید شده است و چند مدارک پزشکی دیگری هم دارد و از نظر سلامت عقلی و روحی سالم بوده است و هیج مشکلی نداشته است
میخواستم بدونم که آیا ایناهایی که ادعا میکنند این آقا مشکل حواس پرتی داشته و میخواند ثابت کنند چطوری میخواند ثابت کنند و آیا میتونند کاری از پیش ببرند یا نه؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسانی که ادعا می کنند باید دلیل اقامه کنند.

درود هر کس ادعای مطرح می نماید بایستی آنرا اثبات کند

اصل بر صحت معاملات است و ایشان باید ادعای خود را ثابت کند.

سلام اصل بر لزوم قراردادها است و کسی که مدعی به بطلان است باید ادعای خود را ثابت کند

درود
اصل بر صحت و لزوم معاملاتی است که واقع می شود مگر آنکه خلاف آن ثابت شود لذا اگر کسی مدعی امری باشد بار اثبات برعهده وی می باشد

هر ادعایی باید اثبات شود تا موثر واقع شود

درود
اصل بر صحت است مگر خلافش ثابت شود.