حکم استفاده از مشروبات الکلی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۶ #105290

پلیس راهور من و به خاطر لایی کشی متوقف کرد . از من تست الکل گرفتن ۳۳ % دستگاه نشون داد اما من مصرف نکرده بودم . ازشون خواستم دوباره ازم تست بگیرن اما قبول نکردن . من نا آگاهنه برگه پلیس راهور و امضا کردم . اما در صورت جلسه کلانتری توضیح دادم که ازم تست مجدد گرفته نشد کلانتری هم نامه معرفی به پزشک قانونی نداد . میخواستم بدونم چه حکمی در انتظارم هست ؟ ایا فیش حقوقی به عنوان وثیقه قبول میشود ؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قرار کفالت صادر شود فیش حفوقی میتوانید بگذارید. در قرار وثیقه خیر.