ممنوع الخروجی بعد از ورود به ایران چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #105249

بنده وهمسرم اقامت کانادا داریم و قصد داریم جدا شویم ایشون طبق قوانین کانادا بیشتر اموال ما را که از مهریه اش بیشتر بود گرفت و. قرار شد در ایران طلاق توافقی گرفته و. مهریه راببخشد با این حیله مرا به ایران فرستاد و بلافاصله مهریه را به اجرا گذاشت و مرا ممنوع الخروج کرد با توجه اینکه کار و زندگی من کاناداست چه کنم در ضمن مال وملکی در ایران ندارم همه سرمایه ام را به کانادا بردم که ۹۰درصدش را ایشون صاحب شده

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانیکه شما مهریه ایشان را پرداخت نکنید نمیتوانید برای رفع ممنوع الخروجی اقدام کنید مگر در صورت طلاق ایشان و پرداخت اقساطی مهریه.