می توانم همان شهودی که زیر مبایعنامه امضا کردند معرفی کنم یا کار دیگری؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۶۷ #10518506

با سلا و عرض احترام خدمت اساتید گرامی .اینجانب زمینی داشتم که حدود ۳۰ سال پیش در روستا خریده بودم بصورت مبایعه نامه دستی که دورش را دیوار کردم در سال ۹۶ از طرف شخصی که قبلا نصف زمینیم را از شریکم خریده بود و از سبق زمین اطلاع داشت مورد تصرف و بفروش رفت متاسفانه چون حدود اربعه درستی نداشت در کارشناسی اولیه که کلا زمین را متعلق به بنیاد مسکن اعلام کرد بعد از اعتراض به کارشناسی ۳ نفره رفت و اعلام شد که جزو مستثنیات روستا است و استعلام بنیاد مسکن هم اعلام بر مستثنیات اشخاص نمود و چون کارشناس با توجه به مبایعنامه که حدود آن درست اعلام نشده بود جانمایی را تایید نکرده و قاضی قرار عدم استماع بعد از دو سال دوندگی اعلام نمود .ضمنا وکیل ما شاهد را در دادخواست نیاورده و کرکی utm را برای کارشناسی و بنیاد ارابه نمودم .حالا اعتراض کنم یا از نو دادخواست بدم و شهود معرفی کنم یا الان می توانم همان شهودی که زیر مبایعنامه امضا کردند در لایحه معرفی کنم یا کار دیگری .خواهشمندم بهترین راهکار را برایم اعلام بفرمائید تا حقم را بتوانم بگیرم .
با سپاس و تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همان شهود را معرفی بفرمایید

همان شهود را معرفی کنید.

با سلام
بله میتوانید از همان شهود استفاده کنید و به دادگاه با ذکر مشخصات معرفی کنید

با سلام بله میتوانید همان شهود را معرفی نمایید

بااحترام
جهت شهادت شهود بله امضاء کنندگان را معرفی نمایید

باسلام
بله امکانپذیر است.

درود می توانید همان شهود را معرفی کنید.