محاسبه اجرت المثل ایام تصرف

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶,۴۷۴ #10512

آیا در محاسبه اجرتالمثل ایام تصرف اجاره بهار هم جداگانه محاسبه و از متصرف اخذ میگردد؟
به عنوان مثال اجرت المثل ایام تصرف زمین کشاورزی به اندازه 11 هکتار که هر کدام 2.5 تن گندم میدهد و کشت دیم هست در سال 1392 که ارزش هر کبلوگرم گندم 800 تومان بوده چقدر میشد ؟

آیا اجاره بها در مدت تصرف هم محاسبه و اخد میگردد ؟ اگر بله چگونه ؟
سپاس گزار و قدردان زحمات رایگان شما

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثل ایام تصرف پس از اثبات ادعا توسط دادگاه از طریق ارجاع به کارشناسی طبق عرف توسط کارشناس تعیین و ابلاغ خواهد شد.

اجرت المثل زمانی پرداخت میشود ک یا قرارداد به اتمام رسیده یا قراردادی وجود ندارد و از طریق ارجاع به کارشناس تعیین میگردد.
اجاره بها در خصوص موردی است که قرارداد و توافقی موجود و مقدار معین اجاره بها برای مدت تعیین شده باشد.

خیر اجاره بها هنگامی قابل مطالبه است که یک قرارداد اجاره بین دو طرف موجر و مستاجر منعقد شده باشد پس اجاره بها قابل مطالبه نمیباشد ولی اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است و تعیین میزان اجرت المثل با دادگاه و بوسیله ی کارشناس صورت خواهد گرفت.

موفق باشید