طلاق توافقی بهتر است یا طلاق از طرف زوجه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۱۷ #10511058

وقت بخیر
بنده ( زوجه ) درخواست طلاق دارم و شوهرم بعلت لجبازی راضی به طلاق نیست
من از ایشان اس ام اس دارم که پیشنهاد طلاق داده
برگه پزشکی قانونی و ۱ درصد دیه دارم
و گزارش کلانتری مبنی بر حبس غیر قانونی

میخواهم درخواست طلاق بدهم آیا طلاق توافقی اقدام کنم یا طلاق از جانب زوجه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به مواردی که فرمودید به نظر امکان تقاضای طلاق یک طرفه به استناد عسروروحرج را دارید

سلام وقت بخیر
در صورتی که همسرتون موافق طلاق باشند می توانید برای طلاق توافقی اقدام نمایید و در غیر اینصورت با اثبات عسر و حرج و عدم امکان ادامه زندگی با ایشان می توانید دادخواست طلاق یک طرفه ثبت نمایید.

سلام
در طلاق توافقی بهتر و سریعتر به نتیجه می رسید

با سلام
با توجه به اینکه فرمودید همسر شما راضی به طلاق نیست طلاق توافقی امکان پذیر نبوده و در صورتی که خواهان طلاق هستید باید به صورت یکطرفه برای طلاق اقدام نموده و چنانچه هیچ کدام از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را ندارید باید در ازاء بخشش مالی (غالبا مالی که بخشیده می شود مهریه است) و اثبات کراهت و عسر و حرج به استناد ضرب و شتم و گزارش مامورین بابت حبس غیرقانونی برای طلاق اقدام نمایید.