زوج امکان ازدواج مجدد دائم بدون نیاز به اجازه همسر را دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۱ #10509574

اگر زوجه بیماری صعب العلاج داشته باشد زوج امکان ازدواج مجدد دائم بدون نیاز به اجازه همسر را دارد و همینطور اخذ مجوز از دادگاه بدون اینکه زوجه مطلع شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگرمدرک داشته باشد مشکلی نیست

طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۵۳ مرد نمی تواند با داشتن زن همسر دوم اختیار کندغیر در موارد زیر: ۱ - رضایت همسر اول. ۲ - محکومیت زن وفق بند ۸ ماده ۸. ۳ - غائب مفقودالاثر شدن زن برابر بند ۱۴ ماده ۸. . ۴ - ابتلاء زن بجنون یا امراض صعب‌العلاج موضوع بندهای ۵ و ۶ ماده ۸. ۵ - عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی.۶ - ابتلاء زن به هرگونه اعتیاد مضر برابر بند ۹ ماده ۸. ۷ - ترک زندگی خانوادگی از طرف زن. ۸ - عقیم بودن زن. ۹ .عدم تمکین زن از شوهر

باسلام.
مشروط به اخذ اذن از همسراول و یا اخذ حکم عدم تمکین زوجه

وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۵۳ مرد نمی تواند با داشتن زن همسر دوم اختیار کند مگر در موارد زیر: ۱ - رضایت همسر اول. ۲ - عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی. ۳ - عدم تمکین زن از شوهر. ۴ - ابتلاء زن بجنون یا امراض صعب‌العلاج موضوع بندهای ۵ و ۶ ماده ۸. ۵ - محکومیت زن وفق بند ۸ ماده ۸. ۶ - ابتلاء زن به هرگونه اعتیاد مضر برابر بند ۹ ماده ۸. ۷ - ترک زندگی خانوادگی از طرف زن. ۸ - عقیم بودن زن. ۹ - غائب مفقودالاثر شدن زن برابر بند ۱۴ ماده ۸.

با سلام
برای ازدواج دوم (مجدد) زوج صرفا دو راه خواهد داشت
۱- اجازه همسر اول
۲- با دستور دادگاه

با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید