صاحب آن اجازه پارک موتور و دوچرخه به واحدهای دیگر نمیدهد باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۷۷ #10508779

باسلام وعرض ارادت،در آپارتمانی ساکن هستم که پارکینگ و انباری ندارم و فقط یک پارکینگ دارد و آن هم متعلق به واحد دیگریست،فلذا صاحب آن اجازه پارک موتور و دوچرخه به واحدهای دیگر نمیدهد و بین پارکینگ و راه پله نیز دیوار کشیده و میگه پارکینگ اختصاصی است،و وسایل کار و وسایل زندگی را آنجا گذاشته ما باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام
درصورتی که درسند همسایه دیگر پارکینگ قید شده باشد،بله می تواند از استفاده شما ممانعت کند ودرغیر این صورت باید کلیه دارندگان واحد ان آپارتمان از آن استفاده کنند ودرصورت جلوگیری می توانید برعلیه او دادخواست تقدیم نمائید

سلام
سند خانه را ملاحظه کنید که قسمت مورد اختلاف جز مشاع است یا خیر، در صورت مشاعی بودن می توان دادخواست خلع ید ارائه کرد.
بر اساس آنچه در سوال امده، آن قسمت ملک تحت تصرف شما نبوده و طرف مقابل سابقه تصرف دارد، لذا طرح دعوای رفع مزاحمت بر خلاف نظر سایر دوستان بی فایده است و منجر به رد دعوا می گردد.

سلام تحت شرایطی ممانعت از حق است

سلام
با عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید

سلام میتوانید طرح شکایت نمایید

سلام تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید

سلام در صورتی که در قسمت مشاعات وسایلی قرارداده اند بعنوان رفع مزاحمت وهمچنین ممانعت از حق شکایت کنید