آیا امکانش هست از طریق دادگاه اعاده حق کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۲ #10499915

برادرم به خاطر فرار از بدهی خونه خودش بصورت صوری به اسم برادر دیگه ام کرده و قولنامه نوشتن و مهر شورای محلم داره..یکسال پیشم برادری که بدهی داشته فوت کرده و چون زن و فرزندی نداشته ما برادران و خواهر و مادرم شدیم وارث اون.ولی الان برادری که خونه رو بنامش قولنامه شده مدعی شده که من مالک خونه هستم و حاضر به تقسیم اون بین وراث نیست..لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.اگر صوری بودن قرارداد را اثبات نماید.

سلام
مدعی باید صوری بودن قرارداد را اثبات نماید

اصل بر صحت و اعتبار معاملات است و صوری بودن باید ثابت شود.

با سلام ، مدعی می بایست ادعای خود را نزد محکمه به اثبات برساند .

باسلام
باید به دلیل صوری بودن معامله، دادخواست ابطال مبایعه نامه تقدیم دادگاه کنید

با احترام باید بتوانید ادعای خود را ثابت نمایید

مخاطب محترم به هر حال طبق شواهد و قراین ایشان مالک ملک هستند