برای طلاق همسرم ( زوجه) به دلیل اعتیاد وی به شیشه از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۴ #104982

باسلام و عرض ادب خانم بنده به شیشه اعتیاد دارد و تا الان چند مرتبه کمپ رفته برای ترک ولی باز شروع کرده و هم به آبروی بنده لطمه وارد شده و هم قادر به ادامه زندگی با ایشون نیستم جهت طلاق بنده رو راهنمایی کنید .باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بتوانید اثبات کنید که ایشان اعتیاد به مواد مخدر دارند با توجه به شروط ضمن عقد امکان طلاق وجود دارد و برای ثبت دادخواست باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.