حق کسب و پیشه مغازه چند درصد ارزش آن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۴۵۵ #104972

با سلام و خسته نباشید.
در سال ۱۳۴۲ یکباب مغازه اجاره داده شده و مبلغ ۱۰۰۰ تومان رهن دریافت شده است. آلان مستاجر فوت شده و وراث تقاضای حق کسب و پیشه می نمایند. آیا حق کسب و پیشه تعلق می گیرد و اگر جواب مثبت است تقریبا چند درصد از ارزش ملک می شود؟ با تشکر: صالحی ۱۲-۱-۹۸

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به اینکه رونق ملک با فعالیت آن شکل می گیرد لذا هر واحد تجاری بسته به رونق داشتن کم یا زیاد دارای حق کسب و پیشه می شود لذا تعیین کننده این حق کارشناس خواهد بود.

مبلغ حق کسب و پیشه و تجارت توسط کارشناس رسمی دادگستری با توجه به مدت فعالیت مستاجر و نحوه کسب درآمد او مشخص خواهد شد