ایا شکایت کنم دستم به مابقی پول میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #10497079

یک خودرو فروختم و وکالت تعویض پلاک دادم به خریدار و در قولنامه نوشته شده کل مبلغ نقدا پرداخت شده است ولی نشده و حالا که وکالت زدم خریدار دیگر پول من را نمیدهد ایا شکایت کنم دستم به مابقی پول میرسد

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهارنامه مبنی بر مطالبه ثمن ارسال کنید سپس علیه ایشان اقدام به طرح دعوای ثمن معامله ضمن تقاضای خسارت تاخیر در تادیه نمایید

سلام
به نظر می رسد تنها از طریق شهادت شهود بتوانید موضوع را اثبات نمایید

سلام
با توجه به قید پرداخت نقدی قیمت در قرارداد شما باید ثابت کنید که مابقی قیمت پرداخت نشده است و دلیل ارائه نمایید.