عنوان ماده استنادی دادسرا چه میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۷ #10495416

سلام.
اگر در جرمی قابل گذشت درجه ۵ در سال وقوع ۹۰ شاکی از وقوع جرم مطلع شده و در سال ۹۱ یک سال از تاریخ اطلاع شاکی از وقوع جرم گذشته،۸ سال هم از وقوع جرم گذشته است.اکنون شاکی در سال ۹۸ شکایت خود را مطرح و ثبت میکند.یعنی بطور همزمان و توامان ابتدا مرور زمان شکایت و سپس مرور زمان تعقیب اتفاق افتاده است.اگر دادگاه به دلیل مرور زمان قرار موقوفی تعقیب صادر کند،با فرض اینکه هم مرور زمان شکایت براساس ماده ۱۰۶ و هم مرور زمان تعقیب جرم بر اساس ماده ۱۰۵ توامان صورت گرفته است،دادسرا با استناد به کدام ماده موقوفی تعقیب صادر میکند؟
آیا ترتیب مرور زمان در صدور قرار موقوفی اهمیت دارد؟
که چون ابتدا در همان سال اول مرور زمان شکایت صورت گرفته،باید صدور قرار مبنی بر ماده ۱۰۶ باشد؟
و دیگر کار به مرور زمان ۱۰۵ نمیرسد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما قرار موقوفی تعقیب میباشد

طبیعی است که قرار منع تعقیب با استناد به هر دو ماده صادر شود .

سلام دادسرا به استناد هر دو ماده قرار صادر مینماید

با سلام
قرار موقوفی با استناد به هر دو ماده می تواند باشد اما از نظر ترتیبی ابتدا ماده ۱۰۶ بوده و سپس ماده ۱۰۵ قانون مجازات

باسلام.
تفاوتی ندارد به کدام استناد شود. جرم دیگر قابل پیگیری کیفری نیست و به دلیل مرور زمان قرار موقوفی صادر خواهد شد.