آیا می توانم برای افزایش نفقه فرزندم اقدام کنم؟و در صورت ازدواج مجددم همسرم می تواند حضانت فرزند را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #104935

سلام و خسته نباشید.من چهار تا سوال دارم .من خرداد سال ۹۵ جدا شدم و فرزند دخترم رو تا ۷ سال تمام به من دادن بعد از اون حضانت به صلاحدید دادگاه تعیین میشه برای نفقه ماهی ۲۰۰ تومن تعیین کردن که اونم یه خط در میون پرداخت میکنه .حالا سوال اینجاست این نفقه برای این تورم خیلی کمه وایشون نه هزینه درمان نه رخت لباس نه تحصیل پرداخت نمیکنه وقتی اعتراض میکنم میگه دادگاه همینو تعیین کرده و بیشتر نمیدم .ایا این قانونیه که هزینه های فرزندش رو پرداخت نکنه؟دوم اینکه بعد از اتمام دوره حضانت من ممکنه باز دادگاه دخترم رو به من بده با این شرایط که این اقا جایی زندگی میکنه که اصلا امنیت برای یه دختر بچه نداره و فرزند من موارد شرعی خواهد داشت که قطعا پدرش از عهده اون بر نخواهد امد وعلت جدایی ما مشکل اخلاقی بوده که پدرش داشته؟؟؟
یه مورد دیگه هم اینکه من میتونم برای افزایش نفقه اقدام کنم ایا دادگاه ممکنه دستور افزایش نفقه رو صادر کنه ؟ و اخرین سوال اگه من تو همین تایم با فرد درستی ازدواج کنم پدرش قانونا میتونه فرزندم رو زودتر از زمان تعیین شده ازم بگیره؟ممنون از صبوری شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه اقساط نفقه طبق حکم دادگاه پرداخت نشود می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید و چنانچه نفقه تعیین شده کفاف هزینه های فرزند را نمی دهد می توانید طی دادخواستی افزایش میزان نفقه را درخواست نمایید. در خصوص حضانت فرزند از سن 7 تا 9 سالگی نیز باید عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید در غیراینصورت حضانت طبق قانون با پدر خواهد بود. طبق ماده1170 قانون مدنی اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.