آیا میتواند با قسم خوردن این اتهام را ثابت کند و ایا من میتوانم علاوه بر معرفی شهود قسم هم بخورم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۰ #10490336

باسلام ، وقت بخیر
در یک مشاجره لفظی با شخص ثالثی شخصی دیگر که در کنار جدول آب ایستاده بود و در حال فیلمبرداری از مشاجره بود بر اثر عدم تعادل خودش در جدول افتاد و صرفا با اخذ گواهی پزشکی مبنی بر ایراد صدمه بدنی عمدی شاکی شده باتوجه به اینکه بنده شاهد دارم که ایشان بر اثر عدم تعادل خودش افتاده و او بجز گواهی پزشکی و گزارش مرجع انتظامی مبنی بر بروز درگیری هیچ ادله ی دیگری ندارد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه شهودی دارید امکان معرفی می باشد.

سلام و ارادت
ایشان بایستی ادعایش را اثبات نماید و شما میتوانید در مقام دفاع از شهادت شهود استفاده نمایید .

اگر شهودی دارید معرفی نمایید.

درود:گزارش پلیس همچنین پزشکی قانونی به تنهایی قابل استناد نیست،در صورتی که شهودی دارین معرفی کنید.

درود
گواهی پزشکی قانونی و صورتجلسه مامورین انتظامی برای اثبات جرم مکفی است ولی درصورتی میتوانی ادعای خود را ثابت کنی که دلایل قابل قبول دادگاه اراعه کنید

با سلام به صرف وجود گواهی پزشکی قانونی و صورتجلسه کلانتری دلیل انتساب امر به شما نخواهد بود، لذا ایشان بایستی بتوانند به نحوی از انحاء ادعای خویش را اثبات نمایند.

با درود هر دلیلی دارد از جمله شهادت شهود می‌تواند معرفی نماید.
النهایه مرجع قضایی تصمیم خواهد گرفت.