پدرم قصد انتقال واحد مسکونی در حقم دارد چگونه باشد که بعد از ایشان وراث نتوانند این انتقال را باطل یا اداعایی کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #104903

سلام پدرم قصد داره یک واحد مسکونی که هنوز سند و پایان کارش گرفته نشده ولی بصورت کامل ساخته شده و در رهن مستاجر می باشد را در قبال سال هایی که براش کار کردم در حقم انتقال بده میخوایم بدونیم این انتقال چگونه باشه که بعد از پدرم امکان باطل نمودن یا ادعا در مورد این انتقال بوجود نیاد؟

۱-هبه و قرار داد صلح و قولنامه در دفاتر اسناد رسمی چون هنوز پایان کار و سند نداره ممکنه؟؟ دفاتر جواب منفی دادن

۲-چه روشی پیشنهاد میدین که تا زمان آماده شدن سند و انتقال آن و بعد از پدرم مشکل و ادعایی پیش نیاد ؟

۳-با توجه به اینکه این ساختمان ساخته شده در ملکیت زمین و ساخت با شراکت خواهرم بوده در زمان قولنامه یا انتقال سند حضور خواهرم بعنوان شاهد کافی می باشد یا ایشان هم باید بعنوان فروشنده امضا نمایند؟ با توجه به توافق شفاهی که بین خواهر و پدرم انجام شده این واحد مربوط به پدرم می باشد

این معامله و انتقال با توجه به اینکه رد و بدل پول اتفاق نمی افتد و در قبال جبران زحمات کار سال هایی است که برای پدرم کار کردم می باشد

۴-بصورت صوری در غالب یه قولنامه خرید و فروش در بنگاه انجام شود و در آن برای رسمیت معامله چک داده شود و سپس چک در حق پدرم وصول گردد در اینصورت امکان ابطال یا ادعا از سوی وراث وجد دارد؟ اگر قابل ابطال است راهکارش چیست؟

۵-با رد و بدل شدن چک و ذکر در قولنامه که مبلغی بصورت نقد در قبل از قولنامه پرداخت شده به پدر و الباقی در غالب چک بوده امکان ادعای صوری بودن قولنامه را و ادعاهای وراث را سلب میکند ؟؟حتی اگر خواهرم که شریک پدرم هست بعدها بیان کند که پولی رد و بدل نشده؟

۵-در وصیت نامه که دفترچه ای اما دست نویس پدرم هست هم نیاز هست باز برای اطلاع به وراث بعد از ایشان از این انتقال بصورت خرید و فروش نام برده شود؟

۶-اگر در وصیت هم با خط پدرم ذکر گردد می تواند حق ادعا را از ورثه از بین ببرد که معامله بوده و دیگر کسی نتواند ادعای صوری بودن معامله کند؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . بهترین راه تنظیم قرارداد بیع است و به طور واضح مبلغ قید شود و ثمن هم پرداخت گردد و در صورت امکان خواهر و برادرها و مادر هم شاهد باشند. ضمن این که امضای ذیل قولنامه هم در دفترخانه گواهی گردد.