ممنوع الخروجی مالیاتی طریقه چک کردن آنلاین دارد یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۱ #104833

با سلام من از طریق اداره مالیات ممنوع الخروج شدم امروز با مراجعه به استعلام سامانه آنلاین برای چک کردن ممنوع الخروجی در سایت ممنوع الخروج نبودم. سوال من اینه که این سایت انلاین اسناد که ممنوع الخروجی رو مالیاتی رو هم نشون میده یا نه؟!

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ممنوع الخروجی با مراجعه به اداره گذرنامه مطلع شوید لاکن اخیرا سا مانه ای برای این موضوع اختصاص داده شده است

با سلام پاسخ منفی است سامانه مذکور مربوط به ممنوع الخروج های اجرای ثبت است. شما باید حضورا از اداره گذرنامه استعلام وضعیت نمایید.