در تفکیک جدید خانه باید مالک قبلی هم امضا کند ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۶ #104747

سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید.
در سال ۸۱ خانه ای ۲ طبقه ۲ واحد ساختیم یک سویت هم بصورت خلاف زیر شیروانی ساختیم. یکی از این واحد ها برای مادرم بود یکی برای پدرم سویت هم سند نداشت. سال ۹۱ یکی از خانه هارو فروختیم به یک نفر که خانه مادرم باشه و مادرم به پدرم اغراق دادش به صورت رسمی که اون سویت برای پدرم هستش. زمانی که خواست پدرم سند سویت رو بگیره اون آقا که خانه جدید را خریده بود ادعا کرد که اونجا من هم توش سهم دارم و مدعی شد. و اینکه مادرم زمانی که داشت خانه رو می فروخت بهش گفتش که شما یک پارکینگ و انباری و خانه را خریدی. بماند که پدرم برای اون سویت رفته شهرداری و نظر کمیسیون ماده ۱۰۰ به نفع پدرم بوده با توجه به اغراق مادرم بهشون که سویت برای ایشونه و جریمه خلاف اونجا هم پرداخت کردن و پایان کار به نام پدرم هستش و شرکا. الان می خوام بدونم با توجه به نظر کمیسیون ماده ۱۰۰ که گفته اون سویت برای پدرم هستش و خلافش رو پرداخت کرده اون آقا باید سند تفکیک جدید خانه رو امضا بکنه میتونه بازم مدعی بشه؟ ممنون میشم پاسخمو بدید خدا ازتون راضی باشه. ممنونم

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدشخصی که ادعای مالکیت دارد ابتدا باید در دادگاه مالکیت خود را اثبات و سپس الزام به تنظیم سند رسمی پلاک موصوف را بخواهد .

برای پاسخ صحیح به سوال شما نیاز به بررسی اسناد مالکیت دارد به صورت مختصر تفکیک توسط مالک اولیه زمین که سند مالکیت دارد صورت می گیرد و در صورتیکه بعد از تفکیک درخواست تجمیع سوئیت با هر یک ازطبقات را داشته باشید نیاز به حضور صاحب ملک دوم می باشد در غیر اینصورت شخصی که ادعای مالکیت دارد ابتدا باید در دادگاه مالکیت خود را اثبات و سپس الزام به تنظیم سند رسمی پلاک موصوف را بخواهد .