اگر زوج مسکن مستقل را در شهر دیگری تهیه کند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۸۷ #104699

سلام وقت شما بخیر
بنده و همسرم هردو ساکن تهران هستیم و از ۵ ماه پیش در دوران عقد به مشکل خوردیم و بنده دادخواست تهیه مسکن مستقل دادم ایشون یک خانه در یکی از ده های جویبار مازندران که ارثیه ی مادرشان است را به دادگاه معرفی کرده است و محل کار خود را هم به دروغ فروشگاه کیف و کفش در همان محله ی شمال کشور با حقوق یک میلیون تومان معرفی کرده است ضمن اینکه تمام این گفته ها کذب است و تقاضای کارشناسی مسکن را دادند و به تجدید نظر فرستادند.
ایشان در مغازه کیف و کفش فروشی واقع در تهران مشغول هستند و صاحب مغازه پای اجاره نامه سوری مسکن شمال را امضا کرده است.
حال با توجه به اینکه محل سکونت هردوی ما تهران میباشد و در عقدنامه به این امر اشاره شده است چگونه باید این اظهارات کذب همسرم را رد کنم؟ چگونه ثابت کنم که لایحه همسرم دروغ است و فقط قصد اذیت کردن دارد؟ آیا مگر نباید در همین تهران منزل تهیه کند؟؟ تورو خدا جوابمو بدید خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما حق تعیین مسکن نداشته باشید ایشان میتوانند در هر شهری منزل تهیه کنند و شما نیز ملزم به تمکین خواهید بود.