آیا سرقت جنس به ارزش 40 هزار برای بار اول محکومیت دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۴۸ #104690

رفیقم چند وقت پیش ندونسته سرقتیو از ی مغازه انجام داده ب ارزش 40 هزار، بعد رفتن ب دادسر او اعترافم کرد ب سرقتش، 3 روزی زندان رفت بعد با رضایت گرفتن شاکی با وثیقه ازاد شده ،حال جرم قاتونی این کار چجوریه، اینکه بار اوله تاثیری داره؟
ایا سابقه میشه براش؟ خواهشا بگید

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی مطابق مفاد قانون مجازات اسلامی سرقت بوده و قابل مجازات می باشد اما اگر شاکی رضایت دهد چون شاکی خصوصی می باشد بخشیده می شود اما ممکن است از نظر وجه اجتماعی برایشان مجازاتی در نظر گرفته بشود .

بله سرقت محسوب میشود و مجازات خواهد داشت لذا اگر شاکی خصوصی رضایت دهد ممکن است برای ایشان مجازاتی در نظر گرفته نشود. سوء پیشینه نخواهد داشت.