ابراء مهریه از طرف زوجه نیاز به اجازه شخصی خاص دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۰۰ #104669

خانم بنده با رضایت کامل حاضر به ابراء بخشی از مهریه هستند
و پدر ایشان خارج از کشور حضور دارن و بخاطر مریضی و کهولت سن قادر به برگشت به ایران نیستند
و همچنین همه اعضای خانواده زوجه در خارج از ایران زندگی می کنند
دفاتر اسناد رسمی حاضر به ثبت ابراء مهریه نیستند
اذن پدر یا یکی از اعضای خانواده درجه ۱ زوجه را لازم می دانند
با توجه به قانون مدنی ماده ۱۰۸۲ زوجه می تواند دخل و تصرف انجام دهد! و این کار کاملا قانوی است اما انجام نمی دهند
لطفا راه قانونی را پیشنهاد کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ابراء مهریه نیازی به اذن خانواده زوجه نمیباشد و فقط رضایت خود زوجه ملاک است ولی در حال حاضر بعضی از دفاتر اسناد رسمی حضور پدر را الزامی میدانند و میتوانید به سایر دفترخانه ها مراجعه کنید.