چه طور می توانم ثبات کنم که همسرم با رضایت خودش من را منزل پدرم گذاشته است و دادخواست الزام به تمکین وی رد شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳ #10453918

سلام همسرم قصد گرفتن گواهی عدم تمکین دارد.چگونه میتواند ثابت کند؟(من با خود او به منزل پدرم آمدم نه بدون اجازه و اطلاع).چند روز طول میکشد تا احضاریه به دست من برسد؟ و اگر حاضر به برگشت نشوم چه کاری میتواند انجام دهد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حتی اگر زوج شما را از خانه بیرون کند ، به محض درخواست به بازگشت باید به خانه برگردید و در غیر این صورت ناشده هستید و مستحق نفقه نخواهید بود . در صورت عدم بازگشت حکم به الزام به تمکین صادر می شود و اگر تمکین نکنید دادخواست تجویز ازدواج مجدد علیه شما مطرح خواهد کرد تا زن دیگری را عقد دایم کند .

با سلام ووقت بخیر
با استشهادیه شهود میتونید ثابت کنید و بعداز ثبت دادخواست ارجاع میخورد و بعدازآن تعیین وقت میوشد و زمان تعیین شده بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد .