آیا با داشتن حضانت می توانم قبل از طلاق فرزندم را بدون اجازه همسرم به مسافرت ببرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۱۰ #104526

من بعد از عقد و قبل از شروع زندگی مشترک در یکی از دفاتر اسناد رسمی از همسرم وکالتنامه بلاعزل برای حضانت فرزندان مشترک حاصل از ازدواج گرفته ام. الان در شرف جدایی هستیم ولی هنوز طلاق نگرفته ایم. پسر ۱۸ ماه ام با من زندگی می کند و دادگاه هفته ای یک روز دیدار برای او تعیین کرده است. همسرم ۶ ماه است نفقه نداده است . آیا با توجه به وکالتنامه بلاعزل حضانت فرزندی که دارم می توانم با فرزندم چند هفته مسافرت بروم؟. آیا می تواند برای ندیدن فرزندش در مدت مسافرت شکایت کند؟ در متن وکالتنامه حضانت اشاره ای به طلاق نشده و یعنی از زمان اعطای وکالت معتبر است. در طول ازدواج منزل را من تهیه کرده بودم و الان همسرم پیش مادرش زندگی می کند و خانه ندارد و به همین دلیل نتوانست بدلیل عدم تمکین از من شکایت کند. با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، حضانت از وظایف هر دو والدین می باشد بنابراین وکالت مذکور از زمان جدا زندگی کردن شما تحقق عملی ‌پیدا می کند؛ براین اساس شما می‌توانید فرزندان را به مسافرت داخل کشور برده اما در زمان ملاقات باید حاضر باشند، و البته در صورت رضایت پدر یا موافقت دادگاه افزایش زمان مسافرت ممکن خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

درود
با توجه به اینکه وکالت رسمی در خصوص حضانت دارید این امکان برای شما فراهم است که بدون اذن همسرتان با فرزندتان به مسافرت بروید البته مسافرت داخلی.

بله شما وکالت در حضانت فرزندان را دارید .می توانید با فرزندان به مسافرت داخل کشور بروید

بله میتوانید به همراه ایشان به مسافرت بروید ولی در زمانی که ایشان وقت ملاقات گرفته اند باید ایشان را برای ملاقات حاضر کنید.