مهریه ای که به صورت غیابی محکوم شده باشم قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۶ #104512

باسلام، همسر بنده ۱۰ روز پس از عقد اقدام به اجرا گذاشتن مهریه نموده و هیچگونه اخطار به بنده ابلاغ نشده وظاهرا از طریق سامانه ثنا پیامک ارسال که شماره تلفن موجود در سامانه نیز ۱۰ماه قبل فروخته شده و درکل رای غیابی صادر و به اجرای احکام ارسال و نهایتا توقیف خودرو بنده صورت گرفته، ضمن اینکه سکونت و زندگی من تهران و پرونده متشکله در قزوین میباشد، حال چه باید کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد که محل زندگی ایشان قزوین بوده است و ایشان از همان جا اقدام کرده اند. لذا خودرو جزء مستثنیات دین نبوده و قابل توقیف است.