آیا می توانم از کسی که چندین بار پول به حسابش واریز کردم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۸۴ #104498

با سلام و خسته نباشید
بنده به شخصی چندین بار پول قرض دادم چه به صورت دستی و چه به صورت کارت به کارت ولی حساب به نام پدر وی است. الان وی پس از گذشت زمان از تلگرام پیام فرستاده که به من بدهی دارد و اگر می توانم بروم و طلبم را پس بگیرم و حتی گفت که اگه شکایت کنم مرا خواهد کشت و وقتی گفتم از طریق دولت به طلبم خواهم رسید گفت که دولت هم هیچ غلطی نمی تواند بکند و به دولت نیز فحش داد.همه ی پیام ها از طریق تلگرام فرستاده شده اند. الان من می توانم با طرح شکایت طلبم را از وی مطالبه کنم.ممنون

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ادعا دارید که این شخص به شما بدهکار است و یا این مبلغ را به ایشان قرض داده اید باید مدارک داشته باشید دال بر قرض و ...