چگونه زوجه را ملزم به بازگشت نمایم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۶۳ #10443374

الان دو ماه خانمم بدون دلیل رفته خونه مادرش و چندین بار بزرگتر های فامیل فرستادم‌، اما لج کرده و برنمیگرده اگر عد‌م تمکین بزنم و در دادگاه رای بگیرم، دادگاه میتونه ملزمش کنه که برگرده یا نه و میتونه که نیاد و بگه طلاق میخوام؟
در کل چکار کنم که برگرده سر خونه زندگیش؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین دهید

سلام
میتوانید با ارسال اظهارنامه او را دعوت بازگشت به منزل نمایید
ویا اینکه با هم گفتمان کنید و ب نتیجه نهایی برسید
میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهد و از طریق قانون عمل کنید
توصیه میکنم خودتان امروز پیش قدم شوید بدون واسطه جهت حل مشکل

سلام وقت بخیر

می توانید دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید و اگر شرایط تمکین فراهم باشد و ایشان تمکین نکنند مستحق دریافت نفقه نیستند و می توانید شما درخواست ازدواج مجدد نماییید.

بازگشت زوجه به منزل مشترک‌= تمکین

با سلام هر چند حق شما درخواست الزام به تمکین است ولی حتی اگر این حکم را از دادگاه بگیرید، همسر شما اگر نخواهد تمکین کند با الزام و قوای قهری و صدور اجراییه هم به منزل برنخواهد گشت و بهتر است با رفع اشکالات و ایراداتی که ایشان عنوان میکند با مسالمت از ایشان دلجویی کنید. موثرتر از روش های قضایی خواهد بود

سلام موضوع تمکین و طلاق از یکدیگر جداست . ایشان اگر به خانه برنگردد ناشزه است و مستحق نفقه نیست و از این طریق حق طلاق به ایشان نمی رسد مگر این که با یکدیگر توافق کنید .

سلام دوست گرامی
بله شما می توانید نسبت به تمکین و الزام ایشان از دادگاه اقدام نمایید اما تجربه نشان داده که هیچ بانوی با حکم دادگاه به زندگی مشترک برنگشته که هیچ بیشتر لج نیز کرده پس راه زندگی مشترک شما و بازگشت بانوی تان به زندگی مشترک از رهگذر دادگاه نیست و بنظرم با مشاوره خانواده مشورت نمایید موفق تر خواهید بود.