شکایت از همسایه به دلیل اینکه من و برادرم را کتک میزند به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۹ #104247

سلام همسایه ما پنج سال است که هر وقت من وبرادرم را در پارکینگ میبیند کتک میزند حتی در کوچه وخیابان در راه پله و آسانسور هم این کار را انجام میدهد. این همسایه خودش در ماشین خودش دوربین دارد و روز 21 بهمن ماه1397 من وبرادرم را کتک زد. من و برادرم احتمال میدهیم که روز 21 بهمن ماه1397 وقتی که اوما را زد فیلمش در دوربینش وجود داشته باشد. برای شکایت چه کار باید کنیم نگرانم که فیلم کتک زدن ما را از دوربینش پاک کرده باشد. آیا پلیس میتواند برود و دوربین او را با مجوز قانونی از ماشینش بردارد و چک کند؟ درضمن کجازات کتک زدنی که جای کبودی و خون ریزی نداشته باشد چیست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ضرب و شتم توسط ایشان را با شهادت شهود اثبات کنید چراکه ممکن است ایشان فیلم را امحا کنند. بعد از ضرب و شتم باید با پلیس تماس بگیرید و ضمننا به پزشکی قانونی نیز باید مراجعه کنید تا معاینه شوید.