اعتراض به درصد دیه رای دادگاه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۰۷۴ #104218

آیا میتوان بعد از صادرشدن رای دادگاه در مورد درصد دیه اعتراض نمود چون فقط میزان درصد دیه جراحت عمیق رو برام حساب کرده درصورتی که علاوه بر این مورد مسیر اعصاب انگشت پنجم قطع شده و قسمتی از پام بی حس شده خواهشمندم سریع کمکم کنید که چیکار می‌تونم انجام بدم

مشاوره حقوقی قتل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه شکستگی آرنج دست - دیه شکستگی ساق پا خرد شده - دیه شکستگی ران پا با عفونت - دیه شکستگی نصف دندان جلویی

بله مجددا میتوانید به رای صادره اعتراض کنید و به پزشکی قانونی ارجاع شوید.