صلح عمری منافع به پدرم چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۲۱ #104206

با سلام
من میخواهم خانه ام را که به نام خودم میباشد در اختیار پدرم از طریق صلح قرار دهم تا زمانیکه پدرم عمر دارد از این خانه استفاده کند و بعد از پدرم 3 دانگ به نام خودم و 3 دانگ به نام همسرم را شرط بعد از فوت کنم آیا این امکان وجود دارد که پدرم حق فروش و یا انتقال سند را در زمان حیات نداشته باشد و بعد از پدرم حق فروش و انتقال سند از نظر قانونی فقط به اینجانب داده شود تا مشکلی باهمسرم در فروش ملک را نداشته باشم؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید سه دانگ را به نام همسرتان منتقل کنید سپس نسبت به همه شش دانگ حق انتفاع را تا پایان عمر پدرتان برای ایشان بدانید و در سند خود و همسرتان هم قید کنید .

سلام حق فروش قابل اسقاط نیست . شما می توانید سه دانگ را به نام همسرتان منتقل کنید سپس نسبت به همه شش دانگ حق انتفاع را تا پایان عمر پدرتان برای ایشان بدانید و در سند خود و همسرتان هم قید کنید .

شما تعریف صلح عمری را برعکس برداشت نمودید .
صلح عمری به عقدی گفته میشود که شما یک ملک و یا مال خود را به فرد دیگری صلح عمرایی کنید ، اما دو شرط در این قرار داد وجود دارد ، یکی آن است ک تا زمانی که در قید حیات باشید منافع آن ملک متعلق به شما خواهد بود ، دوم آن است که با فوت شما صلح کامل شود و ملک  و مال مورد نطر شما به نام فردی که مشخص کرده اید خواهد شد.

با سلام میتوانید در صلح عمری برای خود حق فسخ مادام العمر قراردهید

خیر برای اینکار نباید صلح کنید و میتوانید منافع این ملک را تا پایان مدت عمر پدرتان در اختیار ایشان قرار دهید و سه دانگ ملک نیز به نام همسرتان کنید.