شکایت از قیم به دلیل سوء استفاده از اموال مولی علیه خود به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۸۵ #104202

سلام خسته نباشید. مادر من قیمم هستن و من الان 21سالم هست. ایشون قبل از 18سالگی من بیمه عمر پدرمو که هفتاد درصدش برای من بوده رو بردن ی جای دیگه سپره کردن الانم پولو به من نمیدن. حقوقمم ی سال پیش جدا کردم ولی قبل اون حقوقو خودشون دریافت میکردن ولی هیچ پولی به من نمیدادن. منم با ایشون زندگی نمیکردم که خرجی برای من کرده باشن. من میتونم الان ازشون شکایت کنم؟ دادگاه میتونه مجبورشون کنه تا پولو منو پس بدن؟ و اینکه اگه بخوام وکیل بگیرم حق وکالتشون چقد میشه تقریبا؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید ضمن مراجعه به دادستان علیه ایشان شکایت خود را مطرح کنید و ایشان ملزم خواهند بود که حساب دوره قیمومت را بدهند لذا میتوانید وکیل بگیرید.