ملک آپارتمان مشاع، چگونه قابل فروش است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۳ #10416304

سه دنگ یک آپارتمان به نام مادرم هست و سه دانگ دیگر به نام برادرش چگونه میشه فروخت

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید نسبت به فروش اپارتمان به نسبت سهم خود نمایید و برادر مادرتان می تواند از حق شفعه خود استفاده نماید و خودش سهم مادرتان را خریداری نماید

با سلام
یا میتوانید فقط سهم خود را بفروشید یا میتوانید از حق شفعه استفاده کنید.
برای اینکار میتوانید بصورت ارتباط مستقیم یا با ارسال اظهارنامه به سهامدار ایشان را مطلع سازید.

با سلام
با اخذ گواهی عدم امکان افراز ملک مزبور از اداره ثبت ، اقدام به ثبت دادخواست دستور فروش ملک مذکور در دفاتر خدمات قضایی بنمایید

با سلام
ابتدا میبایست با تشکیل پرونده افراز، در اداره ثبت محل وقوع ملک، گواهی عدم افراز اخذ نمایید.
سپس اقدام به ثبت دادخواست فروش مال مشاع نمایید.
دعوی به دادگاه محل وقوع ملک ارجاع خواهدشد.
و منتج به صدور دستور فروش میگردد.

با سلام
ابتدا تقاضای افراز ملک مشاع به اداره ثبت تقدیم و پس از بررسی شرایط در صورت عدم افراز بودن ملک مشاع ، با گواهی دریافتی از اداره ثبت به دفتر خدمات قضایی مراجعه و طبق روال دادخواست فروش مال مشاع تقدیم گردد.
موفق باشید

با سلام شما می توانید اقدام به فروش سهم‌خود نمایید و یا اقدام به اخذ شفعه کنید