میخواستم بدونم در دادسرا امکان این هست که بعد از توضیحات من پرونده بسته بشه یا ممکنه پرونده بره دادگاه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۵۴ #10413318

با سلام...من به صورت ناخواسته یک پیج غیر اخلاقی در اینستاگرام داشتم و پلیس فتا من را احضار کرد و من اعتراف کرده و ابراز پشیمانی کردم...حالا پیامک اومده که پرونده رفته بازپرسی...در صورت نیاز ابلاغ خواهد شد.....خیلی نگرانم تورو خدا چواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان محکومیت وجود دارد

سلام وقت بخیر
در صورت وجود شرایط امکان محکومیت وجود دارد.

با سلام امکان محکومیت هست

سلام شما مرتکب جرم شده ایدو ادله شما کافی نیست و در صورتی که سابقه نداشته باشید با توجه به توبه و ندامت تخفیف مجازات به شما داده می شود

با سلام.چون اظهار پشیمانی کردین یعنی قصدی وجود داشته فلذا از جهات تخفیف مجازات استفاده نمایید.
پرونده به دادگاه خواهد رفت.

یا سلام،ناخواسته داشتن یک میج غیر اخلاقی دفاع مناسبی نیست خصوصا که بعددابراز پشیماتی کردید یعنی ارادی بوده اما پشیمانی و توبه و نداشتن سوء‌پیشینه از مواردیست که در تخفیف مجازات موثر است.

امکان محکومیت وجود خواهد داشت