درب واحد خود را جابه جا کرده ام، آیا روبرویی میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۰ #10398100

باسلام
درب ورودی واحد خود را در آپارتمان ۲۰ سانت جابجا کردم به سمت راست بردم با همان چهارچوب و درب.
آیا واحد روبرو میتواند شکایت کند؟
در صورت شکایت شهرداری درب را تخریب میکند؟
اگه ساختمان پایانکار داشته باشد شهرداری میتواند نسبت به تغییر نمای داخل واحدم علیه من رای صادر کند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر گونه تغییر در مشاعات از جمله نما،و قسمت بیرونی درب واحد شما که از مشاعات است منوط به موافقت سایر مشاعین است.
در مورد تغییر در داخل منزل اصولا منعی وجود ندارد مگر در مورد ستونها و سقف و کف و دیوارهای کناری که با همسایگان معمولا مشترک است.

با سلام اگر تغییر در قسمت مشترک ساختمان باشد نیاز به رضایت سایر مالکین دارد لکن اگر در قسمتهای اختصاصی شما باشد کسی نمی تواند معترض بشود..