شکایت پدر و مادر زوج به دلایل واهی بعد از اجرا گزاشتن مهریه توسط زوجه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۰ #10392639

سلام وقت بخیر
من مهریه مو اجرا گزاشتم و یک هفته بعد از اون پدر و مادر شوهرم به دلیل فحاشی از من شکایت کردند میخاستم بدونم با وجود پرونده ی مهریه شکایت این دو نفر از من از طریق قانون قابل پیگری هست یا چون پرونده مهریه باهاشون دارم قاضی میفهمه الکی و از رو حرص شکایت کردن که منو تو فشار بزارن مهریمو ببخشم؟ سوالم خیلی مهمه توروخدا امکان داره زود جواب بدید ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده های مربوطه ، هیچگونه ربطی به هم نخواهند داشت و نیز خانواده همسرتان برای ادعای خود حتما بایستی مدرک و شاهدی به دادگاه ارایه دهند در غیر اینصورت شکایت انان رد خواهد شد

با سلام. به صرف اینکه شما مطالبه مهریه انجام داده اید دادگاه شکایت ایشان را رد نمی‌کند، نهایتا ایشان باید مستندات و دلایلی بابت این موضوع ارائه دهند.

سلام

در صورت اثبات فحاشی امکان شکایت برای آنان محفوظ است، ولی برای اثبات جرم باید از دلایل و مستندات ارائه شود، مثل اقرار ، شهادت شهود و اعتبار شهادت هم با نظر قاضی دادگاه است .

۱-اگر مدارک وشواهدی دال بر فحاشی شما به آنان وجود داشته باشد دادگاه بر علیه شما رای خواهد داد
۲-اما شکایت آنان ربطی به دادخواست مطالبه ی مهریه ی شما ندارد و برای آن در دادگاه رای دیگری داده خواهد شد

این دو پرونده ارتباطی به هم نداشته و تنها در صورتیکه والدین همسرتان بتوانند موضوع فحاشی را اثبات کنند امکان محکومیت شما وجود دارد .

در صورتی که اثبات شود فحاشی از سوی شما انجام شده است می توانند علیه شما شکایت کنند

باسلام
در صورتی که پدر و مادر زوج برای ادعای خود مبنی بر فحاشی شما ادله و مستندات و شهودی داشته باشند میتوانند علیه شما اقدام نمایند در غیر آن شکایت ایشان رد خواهد شد.