از مامور مربوطه میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۷ #10388233

ورود مامورین کلانتری به منزل،جهت جلب شوهرم، چون همسرم خانه نبود، شروع به زیرو و رو کردن خانه کردن،حتی پتوهای! یا البسه های من و فرزندانم! علت را پرسیدم، گفتند بگو همسرت کلتش را کجا قایم کرده، و از القابی چون دزد و کلاهبردار و....به همسرم در حضور فرزندان ۲ و ۷ ساله م نسبت میدادند! وقتی رفتند یک دستگاه ماهواره، را با خود بردند، حدودا پس از ۲۰ دقیقه باصدای درب زنی ک خود را همسایه معرفی کرد،درب را باز کردم،مجددا مامورین به داخل خانه هجوم آوردند و سوییچ ماشین را خواستند!چون ابراز بی‌اطلاعی کردم، خودشان گشتن ، پیدا کردن و ماشین را با خود بردن، و گفتند تا همسرت خود را تحویل ندهد،ماشین را پس نمیدهیم! در حالیکه اتهام شوهرم اختلاف خانوادگی بوده، که من و خواهرم شاکی آن بوده ایم، من ب زندگی برگشتم و رضایت دادم، ولی خواهرم هنوز شاکی پرونده هست، پرونده مربوطه نزد دادیار محترم شعبه اول شهرضا است، چون ب ایشان مراجعه کردم بسیار متعجب از رفتار مامور و نیز ابراز بی اطلاعی از تفتیش خانه و توقیف ماشین کردند!؟ حال از مامور مربوطه میخواهم شکایت کنم، چطور شکایتم را مطرح کنم؟ بکجا؟ آیا ب نتیجه میرسد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق بازرسی پیگیری نمایید.

با سلام
می توانید با شماره ۱۹۷ به بازرسی اطلاع دهید و موضوع را پیگیری کنید و همچنین می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

درود
شاید اقدامات برای پرونده دیگری بوده اما می توانید از بازرسی ناجا شکایت کنید.

بادرودوسلام ازطریق بازرسی ناجا اقدام نمایید.

باسلام
ضمن اعلام گزارش به بازرسی ناجا از طریق دفاتر خدمات قضایی هم طرح شکایت در خصوص توهین و ... کنید

میتوانید با شماره ۱۹۷ تماس بگیرید

با درود به بازرسی ناجا گزارش دهید