مدارک لازم جهت اثبات عدم حضور زوج در محل زندگی مشترک با زوجه چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۶ #10386754

باسلام وقت بخیر
جهت اثبات عدم حضور زوج درمحل زندگی اگر نتوانم شاهد یا استشهاد داشته باشم چه مدارک مستدل دیگری میتوانم به دادگاه ارایه نمایم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوگند می تواند ملاک و مستند صدور حکم دادگاه قرار گیرد.

باسلام گزارش کلانتری ام موثر است

سلام
۱. سوگند
۲. اثبات حضور و اقامت ایشان در محلی دیگر
۳. می توانید در چند نوبت از طریق تماس با ۱۱۰ در ساعات مختلف شبانه روزی بموجب صورتجلسه تنظیمی عدم حضور ایشان را گواهی کنید
البته مورد اخر در حد اماره مورد توجه واقع می شود

در کلیه دعاوی مالی و سایر حقوق الناس از قبیل نکاح، طلاق، رجوع در طلاق، نسب، وکالت و وصیت که دلایل و مدارک معتبردیگر ندارید، سوگند می تواند ملاک و مستند صدور حکم دادگاه قرار گیرد.

سوگند
اقرار
اثبات حضور او در مکان دیگر

از ادله ی اثبات دیگر می توان به سوگند( طرف مقابل سوگند یاد کند که در منزل بوده یا درصورت عدم سوگند شما سوگند یادکنید)، اقرار طرف مقابل در سوال و پرسش جلسه دادگاه نیز اشاره کرد.