چه وکالتی باید تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۳۷ #10379215

سلام و درود اگر شخصی بخواهد بعد از فوت خودش تمام اموال خود را به شخص دیگری واگذار کنه چه مدرکی چه وکالتی رو باید تنظیم کنه لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلان
وکالت‌ با فوت باطل میشود

بهتر است در قالب صلح عمری انتقال دهند

وکالت از عقود اذنی است که با فوت منفسخ می گردد.

بااحترام
صلح عمری باید نمایید

وکالت با فوت باطل می شود.

درود بر شما
وکالت با فوت یکی از طرفین باطل می شود ،برای انتقال اموال پس از فوت به شخص دیگر یا باید این انتقال در زمان حیات صورت گیرد،یا از طریق صلح عمری به فرد مورد نظر صلح شود.
موفق باشید

وکالت بعد از فوت باطل می گردد می توانید اموال را در قالب صلح عمری انتقال دهید ‌