وکالت بلاعزل قبل از طلاق و پرداخت مهریه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۹۴ #10371186

با سلام
خانمی که به کرات بدون اجازه منزل را ترک نموده و مدتها به خانه شوهر نیامده است به منظور گرفتن مهریه؛ خودروی شوهرش را با دستور قضایی توقیف نموده است. کل دارای شوهر یک واحد آپارتمان ۶۰ متری و حقوق بازتشستگی ۸۰۰ هزار تومانی است. و خانم هیچ گونه تمایلی به باز گشت ندارد و صاحب اولاد نمی باشد و شرط حضور در خانه را بنام نمودن کل خانه قرار داده است شوهر از ترس عواقب احتمالی فقط با نصف خانه موافق است ولی مورد قبول طرف مقابل نیست آیا شوهر می تواند کل خانه را بنام کسی دیگر در آورد و یا به بستگان نزدیک وکالت بلاعزل دهد. با توجه به اینکه طلاقی صورت نگرفته است و مهریه با کسر مبلغ خودرو بطور کامل پرداخت نشده است.

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به این کار نیست چون منزل در حد شان شخص جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نمیباشد

خیر با توجه به اینکه خانم مهریه را مطالبه کرده محرز است معامله صوری و به قصد فرار از دین است

سلام بله شوهر میتواند خانه را بنام هر کسی انتقال دهد و طبق ماده ۳۰ قانون مدنی هرکس حق هر گونه دخل و تصرفی در اموال خود دارد
ولی در کل نیازی هم به این کار نیست چون منزل در حد شان شخص جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نمیباشد

اصلاحیه

جزء مستثنیات دین هست

ازیک سو خانم‌بابت مهریه اقدام کرده ازسوی دیگر خانه ۶۰متری جزء مستثتیات دین نیست . لذا نیازی به انتقال خانه نبوده و همچنان در مالکیت شما باشد .

با سلام
اگر ملک مورد نظر دارای متراز پایین باشد شما میبایست بعنوان مستثنیات دین آن را در دادگاه اثبات نمایید
اگر حکم بر محکومیت شما برای پرداخت مهریه صادر شده باشد حق فروش و انتقال نخواهید داشت

سلام براساس رای وحدت رویه تا قبل از زمان محکومیت قطعی شما میتوانید نسبت به انتقال ملک به نام شخص دیگری اقدام نمایید !