خسارت غیر عمد به گوشی قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۹ #103703

در کارخانه در اتاق سرویس و نگهداری هنگام باز وبستن درب یخچال هنگام لرگشت متوجه شدم یک تبلت افتاده گویا تبلت رویظرف غذاخوری در کیف که زیپ ان باز بوده است سرخورده وافتاده ومیگوید باید خسارت بدهی در صورتی که او جای تبلت دررختکن وکمد وی بود واگر درب را محکم بستم پس را چرا کیف نیفتاده واز پشت افتاد واز کجا بدانم ترک نمایشگر از قبل نبوده استو من از کجا میدانستم اصلا انراروی لبه یخچال گذاشته؟باتشکر

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال اگر به موجب تقصیر شما به ایشان خساراتی وارد شده باشد ملزم به جبران خسارت میباشید.