آیا حضانت دخترم تا 7 سالگی با من است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۰۵ #103549

با سلام
در صیغه طلاق در مورد حضانت دخترم اینجوری نوشته شده

حضانت فرزند مشترک به نام *** متولد 1392 با مادر بوده و زوح ماهانه 200/000 تومان بابت نفقه وی میپردازد و زوج ماهانه 24 ساعت از ساعت 16 روز پنجشنبه آخر هر ماه لغایت ساعت 16 روز بعد حق ملاقات وی را دارد.

-آیا حضانت دخترم تا 7 سالگی با من است یا دادگاه حضانتشو به من داده کلا ؟

چون صلاحبت نگهداری از بچه رو نداشت سکته مغزی کرده بود و در دادگاه هم گفتن بچه رو نمیخواهیم

الان من ازدواج کردم و بچه با من و شوهرم زندگی میکنه اونا رفتن و در دادگاه لایحه دادن که بچه رو میخواهیم

-آیا با ازدواج من حضانت من سلب میشه ؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علی الاصول تا سن حضانت با شما میباشد مگر اینکه شرایط ایشان بعد از 7 سالگی نیز محرز شود. لذا با ازدواج مجدد حضانت از شما سلب خواهد شد.