دفاع از اتهام سرقت تعزیری چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۳۷۸ #103447

سلام. من تعمیرات موبایل انجام میدم
مشتری یک گوشی میاره برای تعمیر و من بعد از بررسی عیب گوشی اعلام هزینه کردم مشتری گفت که برام به صرفه نیست و من گوشی رو به عنوان اوراقی ازش خریدم. بخشی از پول رو نقدبی بهش داد و قرار شد مابقی رو بعد از اوردن کارتن گوشی پرداخت کنم. ولی مشتری دیگه برنگشت. و شماره تماسی که داده بود. خاموشه. زمان گذشت و من گوشی رو درست کردم و دستم گرفتم و سیم کارت خودمو انداختم. حالا ظاهرا صاحب گوشی که من نمدونم کی هست اعلام سرقت گوشی کرده. و برای من ابلاغ اومده. دفاع از اتهام انتسابی سرقت تعزیری. من چطور میتونم از خودم دفاع کنم. ؟ ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدباید اثبات کنید چاره جز اثبات نیست یا رضایتشان را جلب کنید .

در صورتیکه شما گوشی را از آن فرد خریداری کرده باشید باید فاکتور آنرا نیز از ایشان گرفته باشید تا اثبات شود که آن فرد فروشنده مالک گوشی بوده است.