طلاق بدلیل عسر و حرج به دلیل عدم پرداخت نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۷ #103347

سلام از تمام وکلا و کارشناسان عزیز کمال تشکر رو دارم
بنده قبلا در مورد مشکلاتم سوالاتی رو پرسیدم ک لطف کردید و راهنماییم کردید این سوال اخرم هست ممنون میشم لطف کنید و پاسخش رو بدید.
خلاصه ی مشکل بنده با همسرم اینه ک ۵ ماه پیش عید کردیم بنده مجرد و باکره بودم ولی ایشون خانمشون فوت کردن و ی دختر ۶ ساله دارن
بعد از یک ماه از عقدمون گذشت ایشون ب بهونه اینکه تو بچه ی منو دوست نداری براش هیچ کاری نمیکنی با اینکه تمام کارای بچه رو من کردم منو ول کردن و رفتن
بنده شکایت نفقه معوقه، ترک انفاق، مطالبه مهریه و الزام ب مسکن تنظیم کردم و ایشون در پرونده های نفقه و مسکن محکوم شدن مهریه رو هم نیومدن دادگاه واخواهی کردن دادگاهش ۱۸ اسفنده.
ایشون قصدشون طلاقه ولی میگن فقط در صورتی ک مهرتو ببخشی در غیر این صورت بلاتکلیف میذارمت
حالا با توجه ب بلاتکلیفی میتونم دادخواست طلاق عسر و حرج بدم؟
۴ ماهه منو رها کردن و حتی هیچ سراغی از من نمیگیرن فقط حرفشون طلاقه ولی ب شرط بخشش مهریه بنده

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر به شما نفقه پرداخت نکنند و یا مسکن مستقل نگیرند و .... میتوانید ضمن گرفتن وکیل از ایشان طلاق بگیرید.