خسارت تاخیراجرای تعهد چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۹ #103342

سلام
آپارتمانی نوساز خریداری کردم و تحویل گرفتم وفقط مبلغ ۹۰ میلیون برای تنظیم سند باقی ماند ولی در تاریخ مقرر فروشنده به علت اماده نبودن سند به علت نوساز بودن به دفترخانه مراجعه نکرد من هم عدم حضور فروشنده را گرفتم توی قرارداد. دریک بند جسارت تاخیز روزانه نوشته به مبلغ روزانه ۲۰۰ هزارتومان و در توضیحات هم یک جمله دیگه نوشته :چنانچه هریک از طرفین قراردادبه هریک از تعهدات خویش عمل ننمایند موظف به پرداخت یک سوم از ثمن معامله به طرف مقابل می باشد.طبق توافق طرفین
حالا من چه خسارتی میتونم بگیرم؟
واگه سند. بنام بشه میتونم بازم برای خسارت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان به کل از تنظیم سند به شما امتناع کنند میتوانید الزام ایشان را بخواهید ولی اگر امکان پذیر نباشد خیار تعذر تسلیم دارید و حق فسخ و ضمنا مطالبه خسارات را هم میتوانید بکنید.