آیا میتوانم به مفقودی چک یا به زور گرفتن و این جور قضایا اشاره کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #10333937

با سلام
پرونده بنده در دادگاه تجدید نظر میباشد و موضوع ان چکی بوده که در سال ۸۲ برگشت خورده و کیفری ان را تحمل کردم و اینک شاکی خواهان تاخییر تادیه میباشد و در لایحه واخواهی در مورد بهره ای بودن و به قاعده حقوقی ضرر به خود اشاره نمودم ولی رای بدوی تایید شد و در لایحه تجدید نظر چه علتی میتوانم ذکر کنم ؟ ایا میتوانم به مفقودی چک یا به زور گرفتن و این جور قضایا اشاره کنم ؟ چون بنده اصل پول را هم گردن نگرفتم ولی هم دادگاه کیفری توجه نکرد و نه دادگاه حقوقی و در حال حاضر راههای جلوگیری از پرداخت تاخیر تادیه چگونه میباشد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
نظر به حاکمیت امر کیفری بر حقوقی چنانچه به عنوان محکوم علیه پرونده کیفری همان چک محبوس شده اید اکنون نمیتوانی چنین ادعاهایی بکنی ضمنا تقدیم شکواییه کیفری نیز مشمول مرور زمان شده است

چک یک سندعادی لازم الاجراست که به محض وصول توسط بانک درصورت بودن موجودی باید کارسازی شود واین شما هستید که باید در دادگاه اثبات نمایید چک به صورت نامشروع در دست طرف(خواهان-شاکی )قراردارد.

سلام راهکار قانونی ندارید