مهریه در کشور دیگر قابل مطالبه میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۴ #103284

با سلام
من و خانمم قراره در کشور استرالیا اقامت دائم بگیریم و همانجا زندگی کنیم
آیا در صورت گرفتن اقامت و زندگی در آنجا ( و تغییر دین همسرم از شیعه به مسیحیت اما در شناسنامه ثبت نمیشود )
باز هم همسرم میتواند مهریه ی خود را به اجرا بگذارد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در ایران باید اقدام نمایید

با سلام
چنانچه عقد در ایران واقع شود ایشان میتواند در دادگاه های ایران نسبت به وصول مهریه اقدام نماید

برای مطالبه باید در ایران اقدام نمایید

سلام و ارادت
فقط در دادگاه های ایران میتوانید اقدام به مطالبه نماید .

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبله می توانید اما بادی عقدتان در ایران صورت گرفته باشد .

اگر در ایران عقد کنید و مهریه تعیین شود ایشان میتوانند آنرا از شما مطالبه کنند.